thorup-strand.dk

denmark

 

Fibernet ved Thorup Strand

 

Thorupstrand er et uland vedr. hurtige internetforbindelser. Heldigvis er der nogle ildsjælde herunder Richard Kristensen, der arbejder for at få fibernet til Thorup Strand. TDC har åbenbart ingen interesse i dette og lader beboerne i Thorupstrand i stikken ved ikke at gøre noget for udkantsområderne.

 

Thorupstrand består af vejene: Fyrrestien,Tolderstien, Fiskerstien, Strandstien, Vinkelstien, Dalstien, Havvejen, Lyngstien, Tyttebærstien, Revlingestien, Blåbærstien, Thorup Strandvej, Markstien, Hedestien og Klitstien. Alle med postnummer 9690 Fjerritslev.

 

Heldigvis har vi energiselskaber, som har fået øje på, at fibernettet kunne blive en god forretning på sigt. I Thorup Strand har vi heldigvis Thy-Mors Energi, som via Altibox ser en mulighed for etablering af fibernettet i Thorup Strand. NB: For fritidshusejere er der flere muligheder for at billiggøre det, se nedenfor ved den 21. maj 2014.

 

Det er stadigvæk ikke forsent at tilkendegive sin interesse, jo før jo bedre. Se mere her: http://bestil.altibox.dk/fiberbredbaand/ . Jo flere vi er, jo større er incitamentet er der for at etablere fibernet i området.

 

Derfor var det kærkomment at vi i maj på et opslag kunne læse nedenstående:

 

Jeg har i dag mandag d. 5 maj været i kontakt med Jeppe Kjeldsen fra Verner Ranum og en Konsulent fra Thy/Mors Energi angående mulighed for bredbånd i Thorupstrand.
Nedenstående er Thy/Mors's priser på bredbånd:
20/20 Mbit med telefoni vil komme til og koste 249,-
30/30 Mbit med telefoni vil komme til og koste 299,-
Thy/Mors Energi har i deres budget for 2015 indregnet etablering af bredbånd i Thorupstrand, dog under forudsætning af, at der er nok interesserede. Etableringen er gratis for kunderne herunder også forbindelsen ind til huset dvs. der er ingen ekstra omkostninger ved at være ny bredbånds kunde hos Thy/Mors.
Det er meget vigtigt, at vi får tilkendegivet vores interesse overfor Thy/Mors. Derfor bedes i sende jeres fulde navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mail inden d. 14. maj her på siden eller på sms til 30923651
Mvh. Richard Kristensen

 

Der blev etableret en gruppe på facebook, som kan ses her!

 

Dette afstedkom mange henvendelse indtil 22 maj 2014 var der 122 ønsker om fibernet. Dette betød at Morten Bøggild Andersen, som er salgskonsulent hos Altibox Danmark A/S, som i samarbejde med Thy-Mors Energi vil forsøge at få fiber til Thorupstrand

 

Han skrev den 14. maj 2014 på Facebook følgende:

 

Hej. Tak for medlemskab af gruppen. Mit navn er Morten Bøggild Andersen, og jeg er salgskonsulent hos Altibox Danmark A/S. Det er os der i samarbejde med Thy-Mors Energi vil forsøge og få fiber til jeres område.
Vi er i gang med interesse indsamling og dette afleveres til Thy-Mors Energi. Så dette vil vi afvente og vende tilbage til jer.
Men hvis i har spørgsmål eller noget, så er i velkommen til og kontakte mig på [email protected]
På Forhånd Tak.

 

Den 21. maj 2014. skrev Morten Bøggild Andersen:

 

Hej allesammen.
Jeg har i dag haft møde med Richard Kristensen. Vi har aftalt at vi sender listen med alle dem som har vist interesse til Thy-Mors Energi i uge 33. Så så kan vi bruge tiden til og få flere med på ideen Men det ser rigtig godt ud allerede. Efterfølgende vil vi melde tilbage når vi har hørt fra Thy-Mors Energi.
Vil gerne slå fast at etableringen er 0.- kr. Det vil sige at etablering og opsætning af fiberboks er 0.- kr. Op og nedgraderinger koster heller ikke noget - ikke mindst så koster det heller ikke noget når man har opsagt sin forbindelse og bestiller igen.
Ydermere så kan man sætte sin forbindelse i bero - Det betyder at man kan sætte den i bero i 6 måneder på en 12 måneders periode. Dette koster 50.- kr. pr. måned.
Men hvis i har spørgsmål så siger i bare til
På Forhånd Tak.

 

Sidste nye 1. december 2014:

 

Thy-Mors Energi har holdt bestyrelsesmøde torsdag den 30 november 2014, hvor det ifølge Lars Peter Christiansen (Fiberchef - Souschef Teknisk sektion), blev vedtaget, at der kommer fibernet til Thorup Strand i 2015.

 

Lars Bjørnsten 17. januar 2015

 

 

 

Copyright ©  2015   www.thorup-strand.dk   Lars Bjørnsten